Maandag - zaterdag vóór 14.00 besteld, is dezelfde dag verzonden. Verzendkosten vanaf €50,- gratis

Ruilen & retourneren

 

Het is natuurlijk ons doel iedereen blij te maken met een aankoop van Bambini Toys, maar het kan voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent.

 

Het is dan mogelijk om je aankoop retour te sturen binnen 14 dagen. Via het retourformulier dat bij je pakket zit kun je het artikel retour sturen. Mocht het retourformulier onverhoopt toch niet bij je pakket zitten of ben je het kwijt geraakt, kun je het retourformulier hier downloaden.

 

Spelregels voor het retourneren:

Om je aankoop bij Bambini Toys te retourneren zijn er de volgende spelregels:

 

 • Je kunt jouw aankoop binnen 14 dagen retourneren met bijgevoegde retourformulier.

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons per e-mail op de hoogte stellen. Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen is verzonden. 

   

 • We kunnen alleen artikelen terugnemen die in een ongeopende verpakking zitten en opnieuw verkoopbaar zijn. Als een artikel geopend en gebruikt is, dan kan deze niet meer worden geretourneerd. Binnen de zichttermijn van 14 dagen kunt u een product retourneren. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om geen geld terug te geven.

  U kunt een keuze maken om de producten te retourneren doormiddel van een brievenbus pakket (als het product in een brievenbus past) of pakket zending. U kunt het beste producten retourneren zoals u deze ook ontvangen heeft (in de brievenbus of via een pakket). Zo weet u zeker of het pakket past in een brievenbus of niet. LET OP!: U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, mochten wij het product niet ontvangen door een fout van uw verzender dan kunnen wij uw retourzending niet afhandelen. Bij uw retourzending moet u altijd het retourformulier mee verzenden. Zonder retourformulier kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen.

 

 • Wanneer u de gehele bestelling retourneert krijgt u het gehele bedrag terug inclusief de eventuele verzendkosten die u betaald heeft. U betaald alleen de retourkosten zelf.

 

 • Wanneer geopende en onverkoopbare artikelen retour worden gestuurd, wordt er geen geld terug gegeven. Op uw eigen kosten voor het verzenden kan het artikel dan opnieuw verzonden worden. Bewaar uw verzendbewijs goed. Bij het zoek raken van uw pakket kunnen wij u anders niet verder helpen.

 

 • Zodra er iets mis is gegaan met uw zending en u niet het juiste product hebt ontvangen dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@bambinitoys.nl voor een nog snellere afhandeling. Wij vergoeden dan uiteraard het retourbedrag.

 

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van het artikel ontvangt u het aankoopbedrag terug.

 

Wil je iets ruilen?

Je kunt je bestelling retourneren volgens bovenstaande retourprocedure en daarna een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Heb je nog verdere vragen over het retourneren van jouw aankoop? Neem dan contact op via ons contactformulier